POBEDNIK: Potpis prirode

Potpis prirode predstavlja formiranje digitalnog sistema prodaje prirodnih, ukusnih i jedinstvenih proizvoda nastalih na poljoprivrednim gazdinstvima koje vode žene. Naša ženska zadruga poslednjih godina zajedničkim snagama izrađuje strategiju za osvajanje tržišta na koje će biti plasirani proizvodi naših poljoprivrednica.

Podnosi : Ženska poljoprivredna zadruga Jagodina

Na teritoriji grada Jagodina, na 6 poljoprivrednih gazdinstava, na potpuno prirodan način, 6 žena pokrenulo je svoju poljoprivrednu preduzetničku priču. Njihovi proizvodi su jedinstveni, ukusni i jeftini. Međutim, ni jedna od njih još uvek nije pokrenula svoju digitalnu prodaju, prodaju preko interneta, društvenih mreža i veb sajtova.

Zadatak zadruge jeste da ove žene obuči da upotrebe prednosti interneta i digitalnog marketinga u promociji njihovog zajedničkog projekta koji će nositi naziv „Potpis prirode“.

Ideja je da se na taj način oformi zajednički brend i da se pod tim krovom nađu i druge poljoprivrednice koje imaju svoje proizvode i koje žele da se upuste u preduzetničku avanturu.

188 glasova